Referenssit

Kaikki sähkötyöt ammattitaidolla ja kokemuksella

Myymälän uudistus

Kyseisessä liikehuoneistossa on aiemminkin toiminut vähittäiskaupan myymälä. Myymälän ilmettä on haluttu uudistaa ja toimivuutta lisätä. Uudistusta varten on luotu uudet suunnitelmat ilmeestä ja kalusteiden sijoittelusta myymälässä sekä niitä varten tarvittavista teknisistä uudistuksista. Uudistuksessa kaikki pinnat, materiaalit ja kalusteet on päivitetty.

EVH on toteuttanut sähkömuutostyöt sähkösuunnitelmien pohjalta. Kassat ja kylmäkalusteet ovat vaihtaneet paikkaa ja niille on tuotu tarvittavat sähköliitännät. Samoin uusi valaistus on toteutettu EVH:n toimesta. Uudistuksen ja remontin yhteydessä on kiinnitetty erityistä huomiota valaistukseen ja valaistuksen värilämpötiloihin, jotta erilaiset tuoteryhmät on mahdollista nostaa tyylikkäästi esiin.

Kuvia myymäläuudistuksesta

Asunto-osakeyhtiö Momentum

Uudessa taloyhtiössä ja uuden taloyhtiön sähköverkossa riittää mainiosti resurssia useammallekin sähköautojen latauspistokkeelle ja niiden käyttämiselle yhtä aikaisesti. Latauspisteitä on asennettu muutama jo talon rakentamisen aikana, mutta koska sähköautoilu lisääntyy jatkuvasti, on osakkaille annettu mahdollisuus saada oma sähköauton latauspistokkeensa taloyhtiön parkkihalliin sähköauton hankinnan yhteydessä.

Vanhemmissa taloyhtiössä ongelmana saattaa olla sähköverkon riittävyys. Tärkeää on suunnitella uudistus huolella ja osaavan ammattilaisen kanssa. Sähköautojen latauspisteistä kiinnostuneet taloyhtiöt voivat olla yhteydessä meihin. Meidän kauttamme saa sekä sähkösuunnittelman että sähköurakoinnin laadukkaasti toteutettuna.

Kuvia sähköautojen latauspisteistä