Skip to main content

SÄHKÖURAKOINTI

EVH-ELEKTROTEKNIIKKA OY, KAARINA

Sähköurakointia yrityksille, kiinteistöille ja taloyhtiölle

Teemme sähköurakointia rakennusliikkeille, yrityksille ja teollisuuden tarpeisiin Turun talousalueella. Palvelemme sekä uudiskohteissa että korjausrakentamiseen liittyvissä sähköurakointihankkeissa. Työnlaatu ja ’kerralla oikein’-malli on meille tärkeä arvo. Toimimme kilpailutusten kautta tulevien rakennushankkeiden luotettavana alihankkijana, mutta tarvittaessa toteutamme pienempiä työtehtäviä tuntityönä suoraan asiakasyrityksellemme. Meiltä saat vaativatkin sähköurakat ammattitaitoisesti, suunnitelmien mukaan ja sovitussa aikataulussa. Sähköurakointi palveluihimme kuuluvat erilaiset sähkö-, kuitu- ja antenniasennukset sekä yleiskaapeloinnit ja näihin liittyvät vikakorjaukset. Meillä on laaja osaaminen käytännön kartoituksista ja kauttamme saatte myös sähkösuunnittelun. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisuusratkaisut, jotka sisältävät kaiken suunnittelusta maanrakentamiseen ja käytönopastukseen valmistumisen jälkeen.

Ota yhteyttä

Hybridi- ja sähköautojen latauspisteiden asennukset

Saatte kauttamme latausasemat ja niiden asianmukaisen asennuksen. Latausaseman saa asentaa vain osaava ja valtuutettu taho. Me olemme asentaneet satoja latauspistokkeita, joissa on ollut erilaisia latausasemia.

Lue lisää

Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen sähköhuolto- ja sähköurakointityöt

Meiltä kiinteistönne, taloyhtiönne tai huoltoyhtiönne saa luotettavan kumppanin kaikkien sähkölaitteidenne tarkastukseen ja erilaisiin huolto- ja asennustehtäviin.

Lue lisää

Aurinkopaneelit yrityksille ja taloyhtiöille

Asennamme ammattitaidolla niin isommat aurinkopaneelivoimalat kuin pienemmät aurinkopaneelipaketit liikekiinteistöjen, yritysten ja maatalouden tarpeisiin.

Lue lisää